Magnus Management Consultants

Seminar `BW, BO, BI: Be Smart!' voor SAP/BO-gebruikers op 16 oktober

Magnus Technology Consultants en Oneline Business Intelligence gaan structureel samenwerken op BI-gebied. Doel is om de SAP-expertise van Magnus te combineren met de Business Objects-ervaring van Oneline. Zo kunnen de twee bedrijven hun klanten beter adviseren over en ondersteunen bij hun strategisch BI-gebruik. De in een eerste gezamenlijk project opgedane kennis is een van de zaken die aan de orde komen in het seminar `BW, BO, BI: Be Smart!' voor SAP/BO-gebruikers op 16 oktober.

BW, BO, BI: Be Smart!
Tijdens het seminar geven experts van SAP/Business Objects, OneLine en Magnus gericht inzicht in de nieuwste BI-tools en hun voordelen. Ze reiken tips aan voor het beschermen van investeringen en tonen hoe Web Intelligence en Voyager van Business Objects en SAP BW in de praktijk samenwerken. Deelnemers leren bijvoorbeeld hoe zij hun interne klanten beter kunnen bedienen met dashboards, analyses en rapportages. Het seminar vindt plaats op donderdag 16 oktober van 14.00 tot 17.00 uur in het kantoor van SAP in 's-Hertogenbosch. Het programma is toegespitst op managers die (mede-)verantwoordelijk zijn voor het BI-gebruik en de BI-strategie, -architectuur en -organisatie. Geïnteresseerden voor deelname kunnen zich opgeven per mail of telefonisch via 035 699 60 60.

"Onze samenwerking is een logisch gevolg van de overname van Business Objects door SAP. Klanten hebben veel vragen over de consequenties van deze overname voor hun key & power users, IT-afdeling en beheerprocessen. Als partners kunnen we kennis delen en onze onafhankelijke advisering verder versterken", aldus Franklin Prosman, directeur van OneLine Business Intelligence.

Over OneLine Business Intelligence
OneLine Business Intelligence levert praktische BI-oplossingen, diensten, producten en trainingen waardoor bedrijven hun managementinformatievoorziening blijvend kunnen verbeteren. OneLine is value added reseller en adviespartner van Business Objects.

Nieuws

* Seminar `BW, BO, BI: Be Smart!' voor SAP/BO-gebruikers 30 september 2008

* Post-merger integration bij T-Mobile en Orange 21 juli 2008
* Tijdschriftproductieportal bij Sanoma Uitgevers 14 juli 2008
* Mediabenchmark ontwikkelt door als kennisplatform 30 juni 2008
* Betere besturing: ken uw organisatie-mechanismen 16 juni 2008
* Zorgverzekeraars volop bezig met verbeteren online dienstverlening 8 april 2008

* Sanoma Uitgevers integreert online salesorganisatie in ilse media 18 maart 2008

* Vroom & Dreesmann vernieuwt website 4 februari 2008


* Nieuwsoverzicht

Tot slot

* magnusBlog

* mrsQ

* Alumni

* Disclaimer

* 2008 ©Magnus

* Eurogroup Consulting Alliance

* tel: +31 (0) 35 699 60 60