Ingezonden persbericht


Topkoks komen in actie tegen honger

Aanstaande donderdag 16 oktober is het Wereldvoedseldag. Jaarlijks wordt dan aandacht gevraagd voor het hongervraagstuk in de wereld. Dit jaar besteedden 52 nationale en internationale chef-koks (waaronder Jamie Oliver, Jonnie Boer, Herman den Blijker, Gordon Ramsay) aandacht aan dit vraagstuk door in actie te komen en een tweede uitgave van het kookboek 'Topkoks voor Thuiskoks' te realiseren. Samen met World Food Programme (WFP) realiseren de koks met het kookboek dat honderdduizenden kinderen in Malawi te eten krijgen, want de opbrengst van het kookboek gaat naar het schoolvoedselprogramma van WFP. Meer informatie kunt u vinden op www.allemaaleenwereldmaal.nl.

Om zo veel mogelijk aandacht te vragen voor dit kookboek en de strijd aan te gaan met honger, wil ik u vragen onze stoppers te gebruiken als u ruimte heeft in uw publicatie of op de website. Deze stoppers verwijzen naar het WFP schoolvoedselprogramma in Malawi en zijn beschikbaar in diverse formaten, ik heb alvast een voorbeeld bijgevoegd. De standaardverhoudingen zijn als volgt in mm:
* 83 x 122

* 83 x 247

* 198 x 198

* 170 x 59

* 97 x 278

* 158 x 166

* 104 x 118

* 266 x 190

Indien u de voorkeur geeft aan afwijkende maten, dan horen we het uiteraard graag! Dan leveren een stopper in de juiste maat.

Mocht u vragen hebben, dan hoor ik het uiteraard graag! Ik ben het beste te bereiken op 06 53 49 51 86 of via ilaheij@bexcommunicatie.nl.