Nieuw Amsterdam lanceert Onlinevideo Estafetteverhaal

17/10/2008 11:33

Nieuw Amsterdam

Vandaag presenteert Uitgeverij Nieuw Amsterdam het estafetteverhaal met werktitel Joost als online-videoserie. Auteurs van Nieuw Amsterdam schrijven wekelijks een deel van het verhaal en lezen hun eigen bijdrage zelf voor op www.nieuwamsterdam.nl en op het YouTube kanaal van Nieuw Amsterdam.

Thomas Verbogt bijt het spits af en geeft het stokje door aan Eva Maria Staal, Thomas van Aalten, Ton Rozeman, Derwent Christmas, Elke Geurts, Bernard Wesseling, Jeroen Thijssen, Saskia Profijt, Rob van Essen, Gerard van Emmerik en Janneke van der Horst. Wekelijks zal Nieuw Amsterdam een aflevering van Joost online plaatsen. De ontknoping van het verhaal vindt plaats aan het eind van het jaar.

Deel 1 is nu te bekijken via

www.nieuwamsterdam.nl/videodetail.aspx?ID=1282

Het video-estafetteverhaal maakt deel uit van de onlinepromotie van auteurs van Nieuw Amsterdam.

Nieuw Amsterdam zet web-tv in als promotie- en marketinginstrument voor boeken en auteurs. De uitgeverij heeft hiervoor een eigen tv-studio en productieteam. Nieuw Amsterdam TV brengt wekelijks korte reportages over auteurs en boeken.

April jl. lanceerde Nieuw Amsterdam een nieuwe consumentenwebsite www.nieuwamsterdam.nl. Nieuw Amsterdam wil via de website de interactie tussen auteurs en lezers bevorderen. Lezers kunnen reageren op boeken en video's. Bepaalde titels zijn al voor verschijnen te lezen en te bespreken. Lezers die intensiever bij de uitgeverij betrokken willen zijn kunnen voor de camera hun mening geven over boeken van de uitgeverij.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.nieuwamsterdam.nl/videodetail.aspx?ID=1282