Gemeente Venlo


Parkeren voor het goede doel tijdens Megakermis

17-10-2008

Van vrijdag 17 oktober tot en met zondag 26 oktober vindt de MegaKermis Venlo plaats op het kazerneterrein in Blerick. Voor bezoekers die met de auto komen is er ruim voldoende parkeerplaats op het terrein zelf. Er is ruimte voor zo'n 300 tot 350 auto's.

Kiwanis club Venlo Jaomerdal beheert het parkeerterrein tijdens de kermis. Bij de ingang, de voormalige hoofdpoort van de kazerne, staan dagelijks van 14.00 tot 22.00 uur Kiwanisleden klaar om parkeergeld te innen en de bezoekers naar de parkeerplaats te loodsen. Voor EUR 2,- kunnen kermisbezoekers hun auto de hele dag kwijt op het kermisterrein.

Kiwanis is een internationale organisatie die geld inzamelt om kinderen te helpen. De opbrengst van het parkeren gaat dan ook in z'n geheel naar de kinderen. In dit geval is dat het Comité Kinderfeesten Venlo, een echt Venloos goed doel. Dit comité verzorgt jaarlijks de Sinterklaasintocht, Sintermerte, Palmhöltjes en Allerkinder.

Bezoekers rijden via de hoofdingang aan de Garnizoenweg het kazerneterrein op, waarna een vrijwilliger van Kiwanis ze naar de parkeerplaats verwijst. Het terrein wordt verlaten via de Kazernestraat.

kaartje met routebeschrijving parkeerterrein