AutoRai

Aangepaste Renault Kangoo Family naar dolblije winnares

(10/17/2008)
Op 11 oktober jongstleden overhandigde Renault Nederland samen met Aanpassingsbedrijf Bierman en Renault-dealer Auto Indumij een aangepaste Renault Kangoo Family aan Jolanda Rodenburg en haar gezin uit Alblasserdam. Zij is de gelukkige winnares van de prijsvraag die Renault Nederland en Aanpassingsbedrijf Bierman hadden georganiseerd tijdens de beurs Support 2008.

De Support-beurs is met 25.000 bezoekers het grootste evenement in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en voor hen die beroepshalve met mensen met een fysieke beperking te maken hebben. Renault en Bierman toonden tijdens de laatste editie van de beurs in april voor het eerst de voor rolstoelvervoer aangepaste nieuwe Renault Kangoo Family. Op de stand van Renault en Aanpassingsbedrijf Bierman konden bezoekers een slagzin afmaken, waarmee ze kans maakten op een aangepaste Renault Kangoo Family.

Uit de bijna 1.100 kaartjes werd de inzending van Jolanda Rodenburg uit Alblasserdam als winnende slagzin gekozen. Jolanda won de prijsvraag met de zin: âIs uw zorg uw mobiliteit, Renault maakt met Bierman dromen tot werkelijkheid.â

Enthousiast
De dolblije winnares mocht haar aangepaste Renault Kangoo Family op 11 oktober in ontvangst nemen tijdens een feestelijke bijeenkomst in de showroom van de Dordtse Renault-dealer Auto Indumij. Zij werd daarbij vergezeld door haar man Arno, hun bijna vierjarige zoontje Jasper en andere familieleden.

Jolanda is erg enthousiast over haar nieuwe Renault Kangoo Family: âDe Kangoo komt voor ons precies op het juiste moment; daarbij past mijn rolstoel vanwege de aanpassingen precies naast de stoel waar Jasper zit.â

Licht kunststof
Bram van Roemburg van Aanpassingsbedrijf Bierman licht de aanpassingen toe: âEr is bij de aanpassing van deze Kangoo geen gebruikgemaakt van zware materialen zoals extra stalen balken, maar van een vloer van zeer sterke en corrosievrije kunststof. Dat biedt veel betere mogelijkheden.â

Aanpassingsbedrijf Bierman heeft brede ervaringen in het aanpassen van auto's en bussen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer.

Micha Roco van Auto Indumij B.V. verzorgde de bijeenkomst in zijn showroom langs rijksweg A16. âEen mooie gelegenheid om nog eens de mogelijkheden van ons Adaptation-dealerschap te laten zienâ, aldus de Dordtse Renault-dealer.