Persbericht

AXIANS wordt Gold Partner van LeftHand Networks

~ Netwerkleverancier eerste in Nederland met gouden status ~

Utrecht, 20 oktober 2008 AXIANS heeft de status van Gold Partner bereikt bij LeftHand Networks, leverancier van hoog beschikbare iSCSI SAN s voor intelligente dataopslag en optimalisatie van virtuele omgevingen. De netwerkleverancier was al Advanced Channel Partner van LeftHand, maar is nu de eerste partner in Nederland die de gouden status krijgt toegewezen.

De status houdt onder meer in dat AXIANS toegang heeft tot meer technische ondersteuning van LeftHand bij de implementatie van zijn IP-gebaseerde, hardware-onafhankelijke iSCSI SAN-oplossing bij klanten. Ook is AXIANS betrokken bij de productontwikkeling en roadmaps van LeftHand en kreeg de netwerkleverancier als eerste een preview van SAN/iQ 8, dat in september dit jaar werd geïntroduceerd.

De storage-oplossing van LeftHand wordt al bij verschillende klanten van AXIANS gebruikt. De netwerkleverancier merkt dat veel van deze gebruikers na de aanvankelijke implementatie de storage-oplossing willen uitbreiden. Dit komt door een gestage groei van de hoeveelheid data en de eenvoud waarmee eerder niet betrokken servers kunnen worden aangesloten. Doordat LeftHand gebruik maakt van een modulaire opbouw, is de capaciteit en performance eenvoudig schaalbaar. Elke node voegt niet alleen capaciteit, maar ook processorkracht, geheugen en bandbreedte aan de grid toe.

Deze partnerovereenkomst is erg belangrijk voor AXIANS , zegt Rob Wennekendonk, Managing Director bij AXIANS. Niet alleen omdat LeftHand in onze ogen de beste oplossing voor iSCSI SAN in huis heeft, maar vooral ook omdat onze samenwerking veel toegevoegde waarde biedt aan onze gezamenlijke klanten. De oplossing die we implementeren, is nu nog beter van kwaliteit, omdat we maximale ondersteuning krijgen en dus beschikken over belangrijke expertise.

AXIANS bewijst al twee jaar een uitstekende partner te zijn , zegt Raymond Korteknie, Country Manager Benelux van LeftHand Networks. Onze goede samenwerking heeft zich al meerdere malen bewezen, onder andere bij Nikon Europe en Schouten & Nelissen, waar AXIANS onze iSCSI SAN-oplossing heeft geïmplementeerd. De toewijzing van de Gold-status zal ervoor zorgen dat AXIANS onze oplossingen nog beter kan aanbieden bij de eindgebruiker door de vele extra resources die ze nu tot hun beschikking hebben.

(344 woorden)