Gemeente Tilburg

Datum 13 oktober 2008

Werkzaamheden Hindeloopenstraat Tilburg

Werkzaamheden starten maandag 20 oktober 2008

Op maandag 20 oktober aanstaande starten werkzaamheden aan de Hindeloopenstraat in opdracht van de gemeente Tilburg. De werkzaamheden zijn onderverdeeld in vier fasen. Op de achterzijde van deze brief ziet u een tekening waarop de verschillende fasen staan aangegeven.

Inhoud werkzaamheden De werkzaamheden bestaan uit: Bezoekadres - het verwijderen van de bestaande bomen; Stadhuisplein 130 - het herbestraten van de parkeervakken en trottoirs waar bomen verwijderd zijn; - het planten van nieuwe bomen. Postadres Postbus 90155 Uitvoeringsplanning 5000 LH Tilburg De werkzaamheden duren in totaal ongeveer negen weken en zijn omstreeks 19 december gereed, afhankelijk van het weer. Doorkiesnummer Fase 1: Hindeloopenstraat tussen Haveltestraat en Haskerlandstraat afgesloten; 013 540 83 81 Fase 2: Hindeloopenstraat tussen Haveltestraat en Heezestraat afgesloten; Fase 3: Hindeloopenstraat tussen Heezestraat en Langendijk afgesloten; Fase 4: Hindeloopenstraat tussen huisnummers 9 en 25 afgesloten. Elke fase duurt ongeveer twee weken.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Ter hoogte van de werkzaamheden is de weg afgesloten voor verkeer.

Mogelijke overlast Het is mogelijk dat u tijdens de werkzaamheden enige hinder ondervindt. Dit kan bijvoorbeeld komen door geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines. De gemeente vraagt u vriendelijk om de containers (papiercontainer en duobak) op een