Gemeente Zoetermeer

Spoken en spinnen bij Speelmeer

Iedereen die in de herfstvakantie een sportief dagje uit zoekt, is bij Speelmeer aan het juiste adres. Op dinsdag 21 oktober gaat Speelmeer op stap naar Zalm bowlingcentrum Westerpark. Inschrijven voor de `Op stap'-dag kan tot zaterdag 18 oktober. Ook zijn er twee Speelmeerdagen in de wijken Oosterheem en Rokkeveen, deze staan in het teken van `spoken en spinnen bij Speelmeer'.

Strike gooien

Op dinsdag 21 oktober gaat Speelmeer op stap naar Zalm bowlingcentrum Westerpark, waar kinderen onder begeleiding van een enthousiast team een strike kunnen gooien. Bij mooi weer kunnen kinderen heerlijk buiten spelen in de speeltuin. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De gratis Speelmeerbus haalt de kinderen 's ochtends op en brengt hen aan het eind van de dag terug naar de opstapplaatsen. Deze dag kost EUR 3,-. Voor kinderen met een ZoetermeerPas is het gratis. Kinderen kunnen zich tot 14 oktober inschrijven bij de volgende locaties:

* Stichting MOOI/locatie VIP, Zuidwaarts 1-3, 079 - 34 66 111
* Stichting MOOI/ locatie Van Duvenvoordepad 13, 06 - 41903993

Spoken en spinnen bij Speelmeer

In de herfstvakantie organiseert Speelmeer twee Speelmeerdagen in de wijken Oosterheem en Rokkeveen. Woensdag 22 oktober kunnen kinderen zich uitleven in de sportzaal Het Oostpunt aan de Hodenpijlstraat in Oosterheem. Op donderdag 23 oktober kunnen zij terecht in Sportcentrum De Veur en VrijeTijdsCentrum Rokkeveen. In Rokkeveen staat de dag in het teken van Halloween. Kinderen kunnen meedoen aan diverse griezelige activiteiten zoals een spekglad griezelbaantje of spinnige broodjes bakken. Ook is het zwembad dan geopend. De dag wordt afgesloten met `de geheimzinnige goochelshow van Paul Wijs'. Meer informatie is te vinden op www.speelmeer.nl.
Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Zoetermeer, afd. Vrijetijdsvoorzieningen en MOOI Zoetermeer e.o.