Gemeente Baarn

Cursus Opvoeden & Zo' van GGD Eemland

GGD Eemland organiseert een cursus Opvoeden & Zo, waarin ouders van kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar praktische opvoedingstips krijgen. Tijdens de bijeenkomsten kunnen ouders/verzorgers met andere ouders praten over opvoeden. Ze zullen ervaren dat zij niet de enigen zijn die zich soms onzeker voelen als ouder. Verder krijgen de deelnemers tips over straffen en belonen. Ook krijgen ze folders mee waarin alles nog eens op een rijtje staat.

Opvoeden & Zo is vooral een doe-cursus, met veel praktijk en weinig theorie. Men kan het geleerde de dag erop meteen al toepassen binnen de eigen gezinssituatie. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt gegeven door een sociaal-verpleegkundige van de afdeling Jeugdgezondheidszorg. De cursus vindt plaats op dinsdag 21 en 28 oktober en op 4, 11, 18 en 25 november 2008. De kosten bedragen 23 euro per ouder of 30 euro per ouderpaar. Maximum aantal deelnemers is twaalf.

U kunt zich telefonisch aanmelden bij het secretariaat: tel. 033-4678112 of email jgz@ggdeemland.nl. U krijgt daarna een schriftelijke bevestiging. Voor meer informatie kunt u ook dit nummer bellen of kijken op www.ggdeemland.nl