Gemeente Westvoorne


Laatste bijeenkomst voor organisaties met vrijwilligers

Inmiddels hebben er twee regionale bijeenkomsten plaatsgevonden voor alle organisaties en instellingen die met vrijwilligers werken. De laatste bijeenkomst in deze reeks vindt plaats in Hellevoetsluis op:


* 21 oktober van 19.00 tot 22.00 uur; locatie: Gemeentehuis Hellevoetsluis.

Uit de eerdere bijeenkomsten is naar voren gekomen dat de aanwezige vrijwilligersorganisaties tijdens de avond een duidelijke bijdrage hebben kunnen leveren aan de (regionale) ondersteuning van het vrijwilligerswerk. Er is zeer positief gereageerd op de mogelijkheid die gegeven wordt de mening te delen en invloed uit te oefenen op toekomstige ontwikkelingen in de regio. Wie een van de eerdere bijeenkomsten gemist heeft en toch geïnteresseerd is, kan alsnog aansluiten bij de laatste bijeenkomst in Hellevoetsluis.

Per organisatie kunnen maximaal 2 personen deelnemen aan de bijeenkomsten. Opgeven kan nog bij : Nadia Lopes, e-mail: n.lopes@hellevoetsluis.nl Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sylvia Kiers (Gemeente Spijkenisse) op telefoonnummer 0181-696763 of het Bestuurssecretariaat van de Gemeente Bernisse op telefoonnummer 0181-667277.

Deze maand organiseren de gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Rozenburg, Spijkenisse en Westvoorne zogenaamde meedenksessies voor alle organisaties en instellingen in de regio Voorne-Putten-Rozenburg die met vrijwilligers werken. Met deze bijeenkomsten willen de gemeenten de wensen, verwachtingen, knelpunten en ideeën inventariseren zodat duidelijk wordt welke maatregelen getroffen moeten of kunnen worden om te komen tot een optimale ondersteuning van het vrijwilligerswerk in de regio.

De leiding tijdens deze bijeenkomsten is in handen van het onderzoeksbureau Movisie samen met de verantwoordelijke ambtenaren.