Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude


herstraten Kanaalweg
Regeling Gemeentelijke energiesubsidie 2008

De gemeente stelt samen met de provincie Noord-Holland dit najaar subsidie ter beschikking om het toepassen van duurzame energie te stimuleren.

Vanwege de beperktheid van het budget is besloten de subsidie alleen te gebruiken om particulieren te stimuleren om te investeren in energie-efficiency van de bestaande woningen. Hierbij wordt gedacht aan installaties welke energie opwekken uit hernieuwbare bronnen, zoals zonlicht, zonwarmte, waterkracht en wind of maatregelen die de energievraag reduceren zoals isolatie en HR glas.

Op deze website vindt u de Regeling gemeentelijke energiesubsidie 2008. In de regeling worden naast de algemene bepalingen en doelstellingen ook de subsidiabele kosten, subsidiecriteria en de aanvraagprocedure aangegeven.

Bij de bepaling van de hoogte van de subsidie sluit de gemeente aan bij de bedragen van de Duurzame energielijst van de provincie Noord-Holland. Een overzicht van de subsidiabele maatregelen en maximale subsidiebedragen is opgenomen in de Duurzame energielijst 2008.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer K. Bruin, telefoonnummer (020) 407 9000 of e-mail: bruin@haarlemmerliede.nl

© 2007 Haarlemmerliede en Spaarnwoude