Datum: 20 oktober 2008

Agent Van Gessel loopt marathon voor Doe een Wens Stichting

Motoragent Robin van Gessel uit het politiedistrict Rijn- en Veenstreek heeft op zondag 19 oktober 2.000 euro bijeen gelopen voor de Doe een Wens Stichting. In aanloop naar de Amsterdam Marathon heeft Van Gessel binnen de politie Hollands Midden een sponsoractie op touw gezet voor de Doe Een Wens stichting. De Stichting vervult de allerliefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Na een motorongeluk in november 2004 kon Van Gessel niet meer hardlopen. Drie jaar revalideren en knieoperaties waren nodig om terug te komen. In april dit jaar liep hij voor het eerst weer een marathon in Rotterdam. Dat hij toch weer kan hardlopen zette Van Gessel aan het denken. Over wat hij wel kan en veel anderen door een ziekte of handicap niet.

Door de Amsterdam Marathon te lopen en hieraan een sponsoractie te koppelen wilde Van Gessel een bijdrage leveren aan de Doe Een Wens Stichting. Door de steun van collega's uit het politiekorps Hollands Midden en een bijdrage van het korps konden Van Gessel en plv. korpschef van Politie Hollands Midden, Petra Bakker, maandag 20 oktober een cheque ter waarde van 2.000 euro overhandigen aan mevrouw Ellen Devilee, regiocoördinator Duin- en Bollenstreek, van de Doe Een Wens Stichting.

Van Gessel heeft de Amsterdam Marathon gelopen in 03.07,55 uur. "Ik ben erg tevreden over de tijd die ik heb neergezet. Mijn eerste marathon in Rotterdam, na het ongeval, heb ik gelopen in 03.20 uur. Een mooi verschil van zo'n twaalf minuten dus".

Robin van Gessel en plv. korpschef Petra Bakker overhandigen cheque aan Ellen Devilee van Doe Een Wens Stichting.
---



Politie Hollands Midden