Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


Promotie waterschapsverkiezingen in Bergambacht

Op zaterdag 18 oktober stond de promotietent voor de waterschapsverkiezingen op het H.D. Nederburghplein in Bergambacht. Opnieuw waren de weersomstandigheden boven verwachting, waardoor de vertegenwoordigers van de verschilende belangengroeperingen hun promotieactiviteiten in de gezellige omgeving van de winkelstraat kalm konden uitvoeren.

De popcorn en de droppies water vonden weer voldoende aftrek. Gelukkig dat dhr. Van de Velde, eigenaar van de Decorette Van de Velde, zo vriendelijk was om de hiervoor benodigde electriciteit te leveren. Al liep het niet direct storm in de tent met geinteresseerde passanten, bestond aan het eind van de dag toch het gevoel dat deze zichtbaarheid ook in een kleinere gemeente hoort bij de verkiezingstijd.

Aanstaande zaterdag wordt het promotiepunt in het winkecentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel ingericht. De tent kan dan thuis blijven of als de weersomstandigheden dit vereisen, of bij de westelijke heftoren van de Stormvloedkering aan de kant van Krimpen aan den IJssel worden opgeslagen. Immers hier zal rond het middaguur (tussen half één en half twee) in het teken van de waterschapsverkiezingen, naar wij hopen door de minister Cramer van VROM een aparte handeling worden verricht. Bent u hierin geinteresserd dan bent u van harte welkom. Ook begroeten de kandidaatbestuurders en ons promotieteam u graag in het Crimpenhof!