Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


Minimarathon voor kinderen t/m 12 jaar

10 oktober 2008

Op zondag 19 oktober 2008 vindt voor de 33ste keer de ING Amsterdam Marathon plaats. Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, afdeling Sport & Recreatie en AV'23 verlenen ook dit jaar weer hun medewerking aan dit evenement.

Tijdens het wachten op de eerste marathonlopers wordt er een kilometerloop georganiseerd voor kinderen t/m 12 jaar. De kilometerloop start en eindigt bij de stoplichten op de hoek van de Galileiplantsoen/Radioweg. Vanaf 10.00 uur kunnen de kinderen zich inschrijven bij de inschrijfkramen van AV '23 ter hoogte van de start en de finish. Om 11.30 uur start de kilometerloop, maar iedereen moet 11.15 uur aanwezig zijn, omdat dan de warming up plaats vindt. Aansluitend zijn er op het plantsoen verschillende activiteiten georganiseerd door de afdeling Sport & Recreatie van het stadsdeel. Hierbij kunt u denken aan een atletiek meerkamp, een springkussen, een schminkstand, de Eurobungee en een loterij.

Deelname aan de kilometerloop is EUR1,-. De opbrengst gaat naar Ronald Mc Donald VU Kinderstad.

Voor voorinschrijving kunt u terecht op www.ingamsterdammarathon.nl. Voor meer informatie over de kilometerloop kunt u contact opnemen met de Natasja Bikkel, telefoon 020-774 4152, email nbikkel@oost-wgm.amsterdam.nl.

kmloop