Projectorganisatie Maasvlakte 2


Maasvlakte 2 komt naar u toe

20 oktober 2008, © Havenbedrijf Rotterdam N.V.

In de aanloop naar de verlening van alle vergunningen en de vaststelling van bestemmingsplannen is de Projectorganisatie Maasvlakte 2 de regio ingetrokken om contact te leggen met inwoners. Ook nu deze procedures zijn afgerond en de aanleg van start is gegaan komen we graag vertellen wat we nu precies gaan doen en welke effecten dat eventueel heeft voor iedereen die in het gebied woont.

Vooruitlopend op de rondgang in december, januari en februari langs verschillende gemeenten in de regio, vindt op 27 oktober de aftrap plaats in Rozenburg. Tijdens een infomarkt georganiseerd door de gemeente Rozenburg is de projectorganisatie aanwezig met informatie over de aanleg van Maasvlakte 2, de gevolgen voor de bereikbaarheid, de effecten op de luchtkwaliteit en meer.

De Gemeente Rozenburg verzorgt een breed aanbod van informatie uiteenlopend van schuldhulpverlening tot ouderenzorg. De avond begint om 18.30 uur en eindigt om 22.00 uur. U kunt gedurende de avond vrij inlopen in het gemeentehuis van Rozenburg.