Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout, 21-10-2008

Vrouw aangehouden voor inbraak bij bekende

Oosterhout - Een 25-jarige vrouw uit Oosterhout is maandagmiddag aangehouden in de woning van een bekende in dezelfde straat als ze zelf woont omdat ze ingebroken had. De aangever heeft een relatie met haar gehad maar die was al geruime tijd verbroken. Omdat zij zijn sleutel nog had en ze vaak in zijn woning kwam had hij de sloten vervangen. Nu miste hij nog steeds spullen uit zijn woning als hij weg was geweest. Maandagmiddag verliet hij zijn woning via de voordeur en liep door de achterdeur weer naar binnen. Hij verstopte zich op zolder. Korte tijd later kwam de vrouw de woning binnen en kon hij haar vasthouden. Toen de politie arriveerde verklaarde de aangever dat hij hem ook nog met een mes bedreigd had. De vrouw is meegenomen en de recherche onderzoekt de zaak.

Aanrijding met veel schade op rijksweg

Nieuwendijk - Een dubbele kop-staartbotsing heeft dinsdagmorgen op de rijksweg A27 bij Nieuwendijk in de richting van Breda voor veel overlast gezorgd. Op de linkerrijstrook reed een personenauto zonder te remmen achter op een stilstaande file. Een vrachtwagenchauffeur die op de rechterrijstrook reed en de aanrijding al aan zag komen
verminderde snelheid en week uit naar de vluchtstrook. De personenauto die achter hem reed deed hetzelfde maar de vrachtauto die daar weer achter reed had dat niet gezien. Hij botste achterop de bijna
stilstaande voertuigen waarbij de bestuurder van de personenauto net niet klem kwam te zitten tussen de twee vrachtwagens. Een grote ravage en lange files waren het gevolg.

Man valt naar beneden op bouwplaats

Oosterhout - Een 50-jarige man is dinsdagochtend omstreeks half negen van een bouwlift gevallen. De man die een val van ongeveer acht meter maakte was op een bouwterrein aan het Innovatiepark aan het werk. Door onbekende oorzaak viel hij naar beneden. De hulpdiensten spoedde ter plaatse alsmede een traumahelikopter. Het slachtoffer is met onbekend inwendig letsel en zichtbaar uitwendig letsel aan zijn linkerzijde naar het Amphia ziekenhuis in Breda vervoerd. De gewaarschuwde arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Laatst gewijzigd 21-10-2008 14:32 | © Regio Midden en West Brabant |