RVD: twee benoemingen in top Rijksvoorlichtingsdienst

Twee benoemingen in top Rijksvoorlichtingsdienst

Drs. Chris Breedveld (46) is met ingang van 15 oktober benoemd tot plaatsvervangend directeur-generaal van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). Hij volgt in deze functie Henk Brons op die vanaf 1 september directeur-generaal van de RVD is. Ook in zijn nieuwe rol blijft Breedveld de woordvoering van het Koninklijk Huis verzorgen. Hij werkt sinds 2004 bij de RVD; daarvoor was hij directeur communicatie bij het Ministerie van Economische Zaken.

Met ingang van 1 december wordt drs. Stephan Schrover (40) directeur bij de RVD. Hij zal zich in deze rol voornamelijk toeleggen op de woordvoering, begeleiding en advisering van de minister-president en de ministerraad. Schrover is nu nog directeur communicatie bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als hoofd voorlichting van de CDA-Tweede Kamerfractie en woordvoerder bij het ministerie van Financiën.

Met de benoeming van Chris Breedveld en de komst van Stephan Schrover is de leiding van de Rijksvoorlichtingsdienst weer compleet.

RVD, 21.10.08, 15.00 uur

Categorieën: Overig

Bron: Ministerie van Algemene Zaken