Audax Palace Party lanceert nieuwe royalblad Palace Dinsdag 21 Oktober, 2008 Palace is een nieuwe uitgave waarin veel aandacht zal worden geschonken aan Oranje en aan andere vorstenhuizen. De populariteit van het Nederlandse vorstenhuis is met de komst van Maxima ongekend gestegen. En wat te denken van de kleinkinderen van Beatrix en Margriet die vele harten sneller doen kloppen. Palace zal veel aandacht daaraan schenken, binnenkijken in paleizen, achtergrond informatie verstrekken en terugblikken in de rijke geschiedenis van de Oranjes. Kortom veel interessante en boeiende verhalen, waarbij Palace ook aandacht zal schenken aan de vele verplichtingen die de leden van het koningshuis in den lande hebben te vervullen.

Doelgroep: Breed. Jong en oud is geïnteresseerd in het wel en wee van de Oranjes en andere vorstenhuizen, waarbij opgemerkt dat met de nieuwe generatie van Oranje en andere vorstenhuizen ook de doelgroep jonger is dan een aantal jaren geleden.

Technische gegevens: Palace zal 52 paginaâs tellen: 48 paginaâs binnenwerk en vier paginaâs dikkere glanzende omslag; Prijs: euro 3,25