Gemeente Sint-Oedenrode


Judith Smits - 08-10-21 besluitenlijst opb.doc Pagina 1

OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 21 oktober 2008 pagina 1 Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering
dd. 14 oktober 2008

2. Best.secr Uitnodiging van de Jeugdnatuurwacht Beslissen wie gaat. Weth. Dekkers gaat. tbv de installatie van leden op 13-12- 2008.

3. Best.secr Beslisdocument ICT samenwerking 1. kennisnemen van het "beslisdocument ICT Akkoord. Brabant Noordoost. samenwerking Brabant Noordoost"; 2. portefeuillehouder mandaat geven voor inbreng in bestuurlijk overleg van 22-10 a.s. conform de adviezen 1 t/m 5 zoals verwoord in de bestuurlijke voortgangsrapportage.
4. BEZ-COM Overeenkomst met City Tourist 1. besluiten een overeenkomst aan te gaan met CTP Akkoord. Promotion (CTP) voor gemeentegids voor de duur van één jaar (geen stilzwijgende 2009. verlenging) voor de uitgave van de gemeentegids 2009; 2. besluiten een overeenkomst aan te gaan met CTP voor de duur van één jaar (geen stilzwijgende verlenging) voor de digitale gemeentegids; 3. als thema "dienstverlening" kiezen.
5. BEZ-HZ Uitstel begunstigingstermijn 1. kennisnemen van gespreksverslag van het horen van 1 en 3 akkoord; Boskantseweg 68. de verzoekers om handhaving; 2. begunstigingstermijn 2. begunstigingstermijn verlengen (met 8 weken) verlengen met 4 weken conform verlengingsbesluit; i.p.v. 8 weken. 3. akkoord gaan met concept-verlengingsbesluit.

Judith Smits - 08-10-21 besluitenlijst opb.doc Pagina 2

OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 21 oktober 2008 pagina 2
6. PBZ-BW Beslispunten integrale herziening bp 1. panden zuidzijde Lieshoutseweg en 1e deel 1. voor de panden zuidzijde Nijnsel. Azaleastraat bestemmen tot centrumdoeleinden; Lieshoutseweg en 1e deel 2. bedrijfsperceel Kerkdijk 11 en 13 voorwaardelijk Azaleastraat vergroten; wijzigingsbevoegdheid 3. voor bedrijventerrein stedenbouwkundige opnemen randvoorwaarden opnemen zoals verwoord in het 2 t/m 4 akkoord. beeldkwaliteitsplan met uitzondering van deel tussen burgerwoningen aan de Kerkdijk; 4. bouwmogelijkheid voor appartementen opnemen op percelen hoek Lieshoutseweg/Jasmijnstraat.
7. PBZ-BW Verzoek uitbreiding varkensbedrijf Instemmen met het opstarten van een Akkoord. Hoogstraat 20. vrijstellingsprocedure oop grond van art. 19 lid 2 WRO voor de uitbreiding van een intensieve veehouderij tot 1,5 ha binnen het landbouwontwikkelingsgebied ter plaatse van Hoogstraat 20, na aanlevering van de hiervoor benodigde ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende onderzoeken.
8. SLZ-IG Aanleg glasvezel (fiber to the home). 1. instemmen met de aanleg van glasvezel in de kern 1 t/m 4 akkoord; Sint-Oedenrode (en mogelijk Nijnsel); 5. niet akkoord in plaats 2. werkafspraken maken met Reggefiber en het overleg hiervan: een convenant daarover en de accordering daarvan mandateren aan sluiten met KPN met de allround beleidsmedewerker IG; gedoogplicht tenzij sprakeis 3. leges, degeneratiekosten en de werkelijke coördinatie/ van milieubelasting begeleidingskosten door te rekenen aan Reggefiber; oord 4. gronden voor wijkcentrales volgens de reguliere benadering (marktprijzen) verkopen; 5. een convenant sluiten met KPN zonder daarbij ten aanzien van de zogenaamde gedoogplicht, afwijkende afspraken te maken.
9. BEZ-HZ Brandveiligheid in de gecontroleerde 1. kennisnemen van de controleresultaten; Akkoord. logiesbedrijven. 2. kennisnemen van de tekst van de tussenbrief aan de logiesbedrijven; 3. inzake de handhavingsprocedure teneinde het gebruik van de logiesbedrijven te beëindigen, wordt het college zsm nader geïnformeerd.
10. OSZ-JZ Uitspraak inzake beroep M. Habraken. Kennisnemen van de uitspraak van de rechtbank waarbij Akkoord. het beroep van M. Habraken ongegrond is verklaard.
11. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift J. van Besluiten tot het handhaven van het stilleggings- en Akkoord. Laarhoven. dwangsombesluit onder het wijzigen van de grondslag.

Judith Smits - 08-10-21 besluitenlijst opb.doc Pagina 3

OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 21 oktober 2008 pagina 3
12. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift M. Het bezwaarschrift ongegrond verklaren en het bestreden Akkoord. Huisman. besluit in stand laten.
13. PBZ-BW Dempen sloot Ollandseweg. Geen medewerking verlenen aan het verzoek om de sloot Akkoord. ter hoogte van Ollandseweg 174 te mogen dempen.
14. PBZ-BW Concept agressieprotocol. Concept agressieprotocol voorlopig vaststellen in Akkoord. afwachting van een definitieve versie.
15. PBZ-BW Groenstrook. Niet instemmen met ingebruikgeving van een groenstrook Akkoord. aan de Grote Doelenlaan.
16. PBZ-WIZ Richtlijn Spelregels Huisbezoeken. Voor kennisgeving aannemen. Akkoord.