Ingezonden persbericht


M-Visible PERSBERICHT
Amsterdam, 25 september 2008

Seatme luidt nieuw horecatijdperk in

Op dinsdag 21 oktober komt, na een ontwikkelingsperiode van twee jaar, in de horeca een einde aan een tijdperk. DiningCity.com presenteert op die dag de nieuwe internet start-up Seatme.

Seatme zal de restaurantbranche volkomen veranderen. DiningCity.com is bekend van de succesvolle Nationale Restaurant Week en wordt bij de lancering van Seatme mede gesteund door investeerders Marque Joosten (Funda, Zomoto), Cees Boer (oprichter van Boer & Croon Strategy Consultants), Peak Capital (ICT Seed investor fund) en Angel Investors.

Daarnaast is Seatme een samenwerking aangegaan met toonaangevende (sterren-)restaurants, waaronder Restaurant Ron Blaauw, Visaandeschelde, Sophia en Altmann. Seatme wordt een begrip in horecaland en een nieuw fenomeen op internet gebied. Chef-kok Joop Braakhekke zal op 21 oktober in de spiegeltent van Palazzo, in het bijzijn van een select gezelschap uit zowel de internet als horeca branche, Seatme officieel lanceren.

DiningCity.com
DiningCity.com is de toonaangevende online restaurantgids. Momenteel is DiningCity.com actief in onder andere Nederland, Antwerpen, Madrid, Geneve, Rome, New York en Hong Kong. DiningCity.com geeft uitgebreide restaurantinformatie zoals foto's menukaarten, filmimpressies en reviews.