TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 20-10-2008

Televisie
OPGELICHT?!
Uitzending dinsdag 21 oktober
Nederland 1 - 21.10 uur

PORTEMONNEE LEEG? LIEFDE OVER!

De 45-jarige 'Mick' uit Den Haag heeft een bijzondere levensstijl. Zonder inkomen leeft ze op grote voet, waarbij ze een lange rij van rijke, gedesillusioneerde mannen achter zich laat. Want als de bodem van de portemonnee in zicht is, gaat de liefde over. Hoe krijgt ze het elke keer weer voor elkaar?

Mick blijft nooit lang bij dezelfde man en in dezelfde woonplaats. In mei 2008 heeft OPGELICHT?! al een uitzending besteed aan haar woongedrag. Ze huurde toen een huis in Zuid-Holland zonder de huur te betalen en maakte het leven van de eigenaren zuur. Wanneer die na maanden geen huur te hebben ontvangen Mick's spullen uit hun eigen huis willen halen, doet zij ijskoud aangifte van inbraak en diefstal tegen de eigenaren.

Na de uitzending in mei blijkt dat Mick nog veel meer foute praktijken op haar kerfstok heeft. Ze leent privé-geld, betaalt geen huur van de huizen die ze bewoont en veroorzaakt daarbij ook nog eens enorme kosten. Niet alleen voormalige minnaars, ook vrienden raken tienduizend euro's kwijt aan Mick's capriolen.

Mick is ondergedoken voor schuldeisers, maar OPGELICHT?! vindt haar in Den Haag. En wat zien zij daar; een nieuwe gulle gever?

Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Voor meer informatie: www.opgelicht.nl.