Ingezonden persbericht


Kent u Delta Lloyd Groep? Wist u ook dat Delta Lloyd Groep een bedrijf is met acht bedrijfsonderdelen, circa 6500 medewerkers en activiteiten in Nederland, België en Duitsland? Alle activiteiten van het bedrijf richten zich op één doel; het bieden van zekerheid. De belangrijkste werkterreinen zijn inkomensverzekering, vermogensvorming en risicobescherming.

Bij Delta Lloyd Groep staan professionaliteit, trots en plezier in het werk hoog in het vaandel. Medewerkers werken doorgaans lang en met veel voldoening voor Delta Lloyd Groep. De sfeer is persoonlijk en betrokken. De lijnen zijn kort, de drempels laag. En bij Delta Lloyd Groep doorloopt elke medewerker een persoonlijk ontwikkelingstraject. Of je nu starter bent of lid bent van de Raad van Bestuur, teamleider of acceptant, iedereen doet mee. In totaal participeren in Nederland meer dan 4000 medewerkers en hun leidinggevenden aan dit traject. In het traject krijgt een medewerker feedback over zijn kwaliteiten, en of de medewerker wel doet wat hij of zij leuk vindt en goed kan. Het geeft ook een beeld van de kracht van het team, is de samenstelling op zijn sterkst of moet er iets veranderen?

Het persoonlijke ontwikkelingstraject neemt de medewerker mee op expeditie naar het opleidingscentrum van Delta Lloyd Groep in Amsterdam. Hier gaan medewerkers op ontdekkingsreis en krijgen ze diverse workshops en tests in speciale ruimtes. Van een hagelwitte kunstgalerie die medewerkers zelf kunnen invullen naar een berglandschap waar sterke karaktereigenschappen besproken worden tot aan een cockpit waar ze aan de hand van een kompas hun eigen ontwikkelingskoers bepalen. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsrapport maken medewerkers een keuze voor hun ontwikkeling of loopbaan. Soms komt hieruit dat medewerkers op hun vijftigste nog beginnen aan een nieuw carrièrepad. Of dat een trainee de ambitie heeft om directeur te worden. Of dat het tijd wordt om eens een ander onderdeel van de Groep van dichtbij te bekijken. Veranderen van baan is binnen Delta Lloyd Groep namelijk heel normaal en wordt zelfs aangemoedigd.

Delta Lloyd Groep startte deze week een campagne met als thema 'In de lift bij Delta Lloyd Groep.' In de campagne worden de persoonlijke ambities van medewerkers getoond. Wilt u hun persoonlijke verhaal horen? Dan nodigen we u graag uit om bij een van hen in de lift te stappen. Want in de lift bevind je je even in niemandsland. De ideale plek om wat zaken te overdenken en je gedachten te laten afdwalen. En voor u de ideale gelegenheid om medewerkers het hemd van het lijf te vragen over hun ambities, hun leven en het werken bij Delta Lloyd Groep.

Heeft u interesse in een interview met een medewerker van Delta Lloyd Groep en mogen we u bij ons in de lift verwelkomen? Of wilt u op ontdekkingsreis in het opleidingscentrum? Neemt u dan contact met mij op. We hebben medewerkers uit alle hoeken van het bedrijf beschikbaar. We bellen u graag zelf ook even om uw interesse te peilen.

Bedankt voor uw aandacht zover en wellicht tot ziens in de lift bij Delta Lloyd Groep.

Met vriendelijke groet,

Namens Delta Lloyd Groep

Marianne de Bruijn

ACA/JES communicatie
Valschermkade 18
Postbus 9416
1006 AK Amsterdam
Telefoon: 020 - 4711511
Mobiel: 06 - 14441398
Mail: marianne.de.bruijn@aca-jes.nl Internet: www.aca-jes.nl