Ingezonden persbericht


Persbericht

Zandvoort, 21 oktober 2008

Inschrijving Runner's World Zandvoort Circuit Run geopend

De 2e Runner s World Zandvoort Circuit Run met start en finish op het bekende circuit van Zandvoort vindt komende editie plaats op zondag 29 maart 2009. De primeur sloeg dit jaar met maar liefst 9.500 deelnemers bijzonder aan. Dit aantal overtrof alle verwachtingen , aldus organisator Le Champion. De succesvolle formule met onderdelen als de 12 kilometer voor individuele deelnemers en businessteams, de Grand Prix Marathon Estafette, de Ladies Circuit Run (5 km), de Kids Circuit Run (2,5 km) en de Scholierenloop vormen net als vorig jaar het programma.

Voor de 12 km is ook in 2009 een aantrekkelijk, uiterst afwisselend parcours samengesteld. Na de start vanuit de pitsstraat wordt eerst een hele ronde van 4,2 kilometer over het circuit afgelegd. Het zware en heuvelachtige traject met uitzicht op duintoppen en de zee zal voor menige loper een onvergetelijke ervaring zijn. De passage door de gezellige dorpskern van Zandvoort wordt opgeluisterd met muziekbands en veel publiek. De finish is gesitueerd op het circuit, op het lange rechte stuk voor de eretribune. Hier zal ook worden uitgemaakt of de Belgen hun titel met succes zullen verdedigen in de landenwedstrijd tussen Nederland en België.

Wie op 29 maart aan de Noordzeekust van de partij wil zijn, kan zich het best zo snel mogelijk inschrijven. De vraag naar startnummers zal die van vorig jaar namelijk weer ruimschoots gaan overtreffen. Inschrijven is mogelijk op www.rwcircuitrun.nl t/m zondag 8 maart, waarbij iedereen gevraagd wordt de uitdaging aan te gaan geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren!

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht