Ingezonden persbericht


Rogier Timofei treedt in dienst als Business Unit Director van SVBmedia in Rotterdam

SVBmedia is zeer verheugd dat met ingang van 25 september jl. Rogier Timofei in dienst is getreden als Business Unit Director Rotterdam. Rogier zal in deze functie eindverantwoordelijk zijn binnen de Rotterdamse vestiging op het gebied van media-strategie, -planning, client service en executie.

Rogier Timofei heeft ruime ervaring binnen de mediabranche. En is binnen verschillende uitgeverijen, zoals Reed Business, de Telegraaf en recentelijk SDU commercieel (eind)verantwoordelijk geweest. Met zijn netwerk verwacht de Directie dat de omzet van SVBmedia in de regio Zuid Oost Nederland sterk kan groeien. "Met zijn drive, enthousiasme, ambitie en relevante ervaring denken wij de juiste man op de juiste plaats te hebben", aldus Herco Tibboel, CEO van SVBmedia.

SVBmedia
SVBmedia is een onafhankelijk mediabureau dat - met 4 vestigingen verspreid over Nederland - dicht bij haar klanten onderneemt. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Uw mediaorders kopen wij tegen de meest optimale condities in en handelen wij op efficiënte wijze af. Voor meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u graag naar www.svbmedia.nl.

Noot voor de redactie (