Ingezonden persbericht


Dinsdag 21 oktober 2008

"Ajax en Heerenveen gaan door naar volgende ronde"

Donderdag starten maarliefst vijf Nederlandse clubs aan hun UEFA Cup avontuur in de groepsfase. Op de website voetbabbel.nl spelen 20.000 voetbalkenners mee aan de grootste gratis voetbalpoule van Nederland. Deze kenners is gevraagd te voorspellen hoe de Nederlandse clubs het gaan doen in de UEFA Cup.

Maar liefst 96% denkt dat Ajax naar de volgende ronde gaat (bij de eerste drie van de vijf clubs in de poule eindigt). Ook Heerenveen zal de volgende ronde halen aldus 80%, terwijl bookmaker BWIN die kans 50% acht. Blijkbaar speelt sentiment een grote rol bij het voorspellen of onderschatten de bookmaker de kansen van onze Friezen?

Feyenoord dat zonder fans afreist naar Nancy zal zonder punten naar Rotterdam terugkeren, denkt 80% van de kenners. Heerenveen moet gewoon genieten van het spelen tegen het grote AC Milan want winnen zullen ze toch niet (90%).

Mensen die ook verstand denken te hebben van voetbal kunnen gratis meedoen met de UEFA Cup voetbalpoule op voetbabbel.nl. Dé voetbalkenner wint 1.000 euro. De resultaten van bovenstaande zijn het resultaat van een gisteren gehouden onderzoek onder 1.000 voetbabbel voetbalkenners.

Voor vragen kunt u contact opnemen met voetbabbel.nl

Stefan Garsthagen
info@voetbabbel.nl

06 - 4989 1088


---- --