Ordina Beheer NV

Ordina consultants gecertificeerd ECM Master

Acht consultants van Ordina, specialist in Consulting, ICT en Outsouring, zijn door AIIM gecertificeerd als Enterprise Content Management (ECM) Master. Met deze certificering kunnen de consultants van Ordina klanten optimaal adviseren over het management van informatie in de organisatie. De gecertificeerde consultants van Ordina behoren tot een selecte groep van 22 ECM-professionals in Nederland die de AIIM ECM Master-certificering hebben behaald.

De opleiding tot ECM Master van AIIM richt zich op het bieden van een standaard voor informatiemanagement in organisaties, gecombineerd met relevante practices, methodes en technologieën. Zo gaat de opleiding onder anderen in op de mogelijkheden en toepasbaarheid van technologieën als Electronic Document Management, Electronic Records Management, Web Content Management, Digital Asset Management en Output Management.

Bij Ordina geven we veel aandacht aan de uitbreiding van onze kennis en expertise, aldus Arthur Verweij, Directeur Consulting van Ordina. De AIIM ECM Master-opleiding behoort tot de beste in Nederland en past perfect bij het hoge kwaliteitsniveau wat wij bij Ordina nastreven. De certificering biedt ons de mogelijkheid om onze kennis op het gebied van ECM verder uit te breiden en een hoog kennisniveau van onze consultants te garanderen. Met de AIIM ECM Master-certificering kunnen wij onze klanten nog beter adviseren over de beste oplossing voor enterprise content management binnen organisaties.

Over Ordina Ordina werkt met circa 5.300 medewerkers binnen de Nederlandse en Belgische markt aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Wij doen dit door te adviseren, ondersteunende applicaties te ontwikkelen of door complete processen, inclusief ICT, over te nemen. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Midkap Index.

Over AIIM AIIM (www.AIIM.eu) is de internationale autoriteit op het gebied van Enterprise Content Management (ECM). AIIM is een objectieve en onafhankelijke non-profitorganisatie die professionals en organisaties global best practices biedt op het gebied van documentbeheer.