L'Oréal kiest BEAUTYPARTNER als preferred supplier


ROTTERDAM, 20081021 -- L'Oréal kiest intermediair BEAUTYPARTNER uit Rotterdam, tot `preferred supplier' voor het POS animatie personeel voor de verkoop en promotie van cosmetica producten van het internationale cosmeticaconcern.

L' Oréal was op zoek naar een leverancier met zeer concurrerende prijzen, hoge kwaliteitsnormen, de middelen en initiatieven, waar het bedrijf in de toekomst op kan bouwen. Na onderzoek kwam BEAUTYPARTNER als beste leverancier naar voren. Partijen hebben een tweejarig contract getekend.

BEAUTYPARTNER levert branche gespecialiseerd personeel zoals visagisten en schoonheidsspecialisten. Deze bemannen onder andere de Bijenkorf cosmeticastands en verzorgen promoties van voor diverse cosmeticabedrijven.

Voor de L'Oréal groep levert BEAUTYPARTNER personeel voor Biotherm, Lancôme, Helena Rubinstein en vele andere skincare-, make-up- en geurenmerken. Met de voortzetting als preferred supplier versterkt BEAUTYPARTNER de bestaande samenwerking met L'Oréal en breidt deze tevens intensief uit.





Ingezonden persbericht