Nieuwe organizer voor complete planning van bruiloften


DORDRECHT, 20081021 -- - Sulie Felida, party - en weddingplanner, heeft een zeer praktisch hulpmiddel voor toekomstige bruidsparen ontwikkeld. Bij de planning van haar eigen bruiloft ontdekte zij dat de vele mogelijkheden op de markt het plannen van bruiloft snel onoverzichtelijk kunnen maken. Daarom heeft zij een zeer nauwkeurig bruidswerkboek samengesteld in de vorm van een klapper waarin iedere bruid terug kan vinden wanneer zij belangrijke aspecten moet plannen, regelen en waaraan gedacht moet worden bij de organisatie van `de grote dag'. Verder bevat het boek handige vraagstukken die ervoor zorgen dat het bij de bruiloft aan niets ontbreekt.

Sulie Felida is parttime moeder, weddingplanner en verloofde. Tijdens het plannen van haar eigen bruiloft die in 2010 plaatsvindt en waarbij ze 14 bruidsmeisjes en jonkers heeft ingepland, miste zij een objectieve handleiding waarin terug te vinden is wat er bij een bruiloft komt kijken. Daarom is zij zelf begonnen aan de productie van het bruidswerkboek dat dient als planner, handleiding en organizer voor iedere bruiloft. Sulie: "als bruidsparen dit boek helemaal volgen dan regelen ze alles zonder stress en hoeven zij zelf alleen nog maar te bepalen wat ze mooi vinden, `zelfs een man kan de was doen'".

Het gestructureerde laagdrempelige boek bevat dertien verschillende hoofdstukken waarvan ieder hoofdstuk een ander onderwerp behandelt met beknopte informatie. Stapsgewijs wordt duidelijk waar het toekomstige bruidspaar bij stil moet staan. Kleding en bruidstaart zijn enkele van de onderwerpen waarbij wordt gewezen op de verschillende mogelijkheden en tijd die nodig is voor de organisatie. Zo bevat het hoofdstuk fotografie een fotomomentenlijst die van te voren met de fotograaf besproken kan worden.
Ook de naasten van het bruidspaar worden met behulp van het boek herinnerd aan hun `to do's'. Zo geeft het boek lijstjes weer van voorwerpen die op de dag zelf niet vergeten mogen worden. Een naaisetje voor de moeder, het gastenboek plus pen en de ringen voor de ceremoniemeester en een extra setje panty's voor de bruid. Doordat het boek een multomap/klapper is, biedt het tevens de kans om bijvoorbeeld visitekaartjes op te bergen en het overzicht te bewaren.

Het bruidswerkboek, de simpele organizer waarin een bruidspaar zelf relevante informatie kan bijhouden en kan bewaren is te bestellen via www.bruidswerkboek.nl





Ingezonden persbericht