2008: I Drive On


Lukas Batteau - I Drive On bereikt 3de plaats indie-chart

UTRECHT, 20081021 -- De eerste single `I Drive On' van het het mini-album `All Dressed Up And Nowhere To Go' van Lukas Batteau, dat 31 augustus is uitgekomen, staat na drie weken op een derde plaats in de Indie Charts Free40.

Op 20 augustus is `All Dressed Up...' gepresenteerd in Paradiso, Amsterdam en op 31 augustus was de officiële Cd-presentatie in dB's, Utrecht. Daarna volgden 16 shows in onder meer de P60, Desmet Live (Radio 5), festival In Vervoering en Ekko. Ook ging Lukas Batteau voor een aantal shows naar Berlijn i.v.m. een Duitse recensie op soundmag.de. Het mini-album is geproduceerd door Maarten Besseling (The Green Motel/In A Cabin With) en is op 31 augustus uitgekomen via RnR Records (NL).

Voor de single `I Drive On' heeft label RnR een speciale radio-edit laten maken. RnR heeft hiervoor de hulp ingeroepen van de Amerikaanse producer Colin Studybaker, die onder meer heeft gewerkt aan een aantal albums van Iron & Wine. De single werd opgepikt door de onafhankelijke Indie Charts Free40, waar het drie weken geleden binnen kwam op nummer 16.

Recensies van het album zijn te lezen op www.lukasbatteau.com of www.rnrlive.com.
Voor Lukas Batteau staan nog meer optredens vast voor 2008, onder anderen in Huis a/d Werf te Utrecht, Volta in Amsterdam, Steinbruch (DE) en IJtunes in IJsselstein. Zie voor de volledige speellijst www.lukasbatteau.com.





Ingezonden persbericht