Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


De Baarsjes krijgt Wmo- platform

17 oktober 2008
Baarsjesbewoners krijgen er een stem bij met het Wmo-platform. De leden van het Wmo-platform zullen het stadsdeel gevraagd en ongevraagd adviseren over het beleid op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Het Wmo-platform wordt een onafhankelijk adviesorgaan. De onderwerpen voor het platform zijn wonen, zorg en welzijn, zoals het opzetten van de woonservicewijken, activiteiten voor buurtbewoners, een wijkrestaurant of jeugdbeleid. Het is de bedoeling dat iedereen aan de maatschappij kan meedoen en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Soms is daarvoor de hulp nodig van een instelling of het stadsdeel. Op dinsdag 21 oktober benoemt het Dagelijks Bestuur de leden van het Wmo-platform. Meer informatie over de Wmo is te vinden op www.baarsjes.nl/wmo.

Het Wmo-platform zoekt nog actieve en gemotiveerde leden. Wilt u lid worden en invloed hebben op het Baarsjesbeleid? Neem dan contact op met Gillian Ford, voorzitter Wmo-platform, tel. 06 - 2227 2412 of wmoplatformdebaarsjes@upcmail.nl.