Ingezonden persbericht


DJANGO STEENBAKKER ONTWERPT NIEUW POLITIEUNIFORM

Winnaar Project Catwalk ontwerpt Need for Speed Undercover uniform

Schiphol-Rijk, 21 oktober 2008 ­ Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) kondigt vandaag aan dat Django Steenbakker, winnaar van Project Catwalk, exclusief voor de allernieuwste actie-racegame Need for Speed Undercover twee ontwerpen zal maken die het Nederlandse politie-uniform voor vrouwelijke dienders in een totaal nieuw en verfrissend daglicht zullen zetten.

Stoer, stylish & chique

Django, young & upcoming talent in de modescène, zal zich voor zijn nieuwe ontwerpen laten inspireren door de nieuwe game Need for Speed Undercover, waarbij de politie een belangrijke rol vervult. Hij heeft de opdracht gekregen om zowel een stoer als een chique uniform te ontwerpen. Dit laatste zal ertoe leiden dat damesagenten zich een zeer vrouwelijk, charmant, maar wel imponerend tenue kunnen aanmeten. Het stoere ontwerp is voor de harde dagelijkse werkpraktijk en zal een robuuste en 'urban' uitstraling hebben. Electronic Arts en Django zullen de ontwerpen rond de releasedatum van Need for Speed op 21 november aanstaande presenteren.

Need for Speed Undercover

In Need for Speed Undercover beland je midden in een Hollywood-film. Je ervaart alle spanning, actie en intense achtervolgingen gewoon op je eigen gameconsole. Je hebt totale controle over de meest fantastische wagens en zult al je racevaardigheden inzetten om aan de politie te ontsnappen of criminele rivalen uit te schakelen. In duizelingwekkende achtervolgingen moeten de spelers alles op alles zetten om politie en rivalen achter zich te laten, terwijl ze met 290 km/u door het verkeer zigzaggen. De game barst van de agressieve en intelligente politieagenten die maar één doel hebben... de gamer zo snel mogelijk en met alle mogelijke middelen arresteren.

# # #

Info over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA) is de grootste ontwikkelaar en uitgever ter wereld op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, Californië. Het in 1982 opgerichte bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, uitgifte en wereldwijde verspreiding van interactieve software voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en internet.Electronic Arts brengt zijn producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTSTM, EATM, EA SPORTS FreestyleTM en POGOTM. In het boekjaar 2008 registreerde EA 3,67 miljard dollar aan opbrengsten en bezat het bedrijf 27 titels waarvan meer dan één miljoen exemplaren zijn verkocht. EA's homepage en online gamesite zijn te vinden op www.ea.com. Ga voor meer informatie over de producten van EA en de volledige teksten van persberichten naar http://info.ea.com.

EA, EA SPORTS, EA SPORTS Freestyle en POGO zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. LITTLEST PETS SHOP is een handelsmerk van Hasbro Inc. en wordt met toestemming gebruikt. Nintendo DS en Wii zijn handelsmerken van Nintendo. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de betreffende eigenaren.

Info over Django Steenbakker

Django Steenbakker (Haarlem, 1984) studeert in 2006 cum laude af aan de Artemis Academie in Rotterdam. Hij werkt een aantal jaren als freelance ontwerper en doet in 2007 mee aan het Nederlandse tv-programma Project Catwalk. Hij wint het programma en showt tijdens de Amsterdam International Fashion Week van jan 2008, zijn show werd goed ontvangen door pers. voor de tweede keer showt hij zijn collectie aan het grote publiek in juli 2008. Django staat bekend om zijn "edgyglam", sjiek en sexy met een rauwe/stoere nuchtere touch. www.djangosteenbakker.com.

Perscontact:

Eline Mellink & Robbert Minderhoud

Pride PR voor Electronic Arts

+31 71 568 00 28

ea@pridepr.nl