Ingezonden persbericht


Tele2 Wholesale nieuwe naam voor de Wholesale activiteiten in Nederland

Tele2 kiest voor bredere positionering in Nederlandse Wholesale markt

Amsterdam, 21 oktober 2008. Tele2 Nederland B.V. maakt bekend dat zij vanaf vandaag op de Wholesale markt verder gaat onder de naam Tele2 Wholesale. Met de nieuwe naam kiest Tele2 voor een bredere positionering in de Wholesale markt. Dit betekent dat Tele2 Wholesale zich in de nieuwe strategie nadrukkelijker gaat richten op de verkoop van netwerkcapaciteit aan service providers. Bovendien blijft Tele2 Wholesale een breed scala aan Wholesale telecommunicatiediensten aanbieden aan carriers.

"Wij zijn trots op onze nieuwe naam en wij zijn klaar om verdere invulling te geven aan onze ambities om verder te groeien op de Wholesale markt," aldus Johan Dijk, Managing Director Tele2 Wholesale. "Het moderne en fijnmazige Tele2 netwerk geeft ons een uitstekend uitgangspunt om een brede markt te bedienen."

In lijn met de nieuwe strategie introduceert Tele2 Wholesale vandaag ook een geheel vernieuwde website. Kijk op tele2.nl/wholesale en maak kennis met Tele2 Wholesale.


- Einde -

Contact
Tele2
Remco Meerstra
Corporate Reputation Executive
T: +31 (0) 20 750 1804
E: remco.meerstra@tele2.com

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt consumenten, de zakelijke en de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt spraak-, data- en internet- en tv-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via tele2.nl.

---- --