Ingezonden persbericht


Persbericht

38 Mitsubishi's spectaculair bezorgd door heel Europa Grote finale van de pan-Europese autowedstrijd

Amsterdam, 20 oktober 2008 - Op 29 november 2008 en 28 februari 2009 bezorgt Mitsubishi Motors op spectaculaire wijze 38 gloednieuwe Lancer Sportbacks en vernieuwde Colts in 19 landen binnen heel Europa. De auto's zullen bijvoorbeeld per helikopter worden afgeleverd op locaties die deelnemers hebben gemarkeerd op een interactieve kaart.

Mitsubishi Motors viert de pan-Europese lancering van de gloednieuwe Lancer Sportback en de vernieuwde Colt op opmerkelijke en spectaculaire wijze met de On Your Mark-campagne. Hierin worden de rollen omgedraaid en komen de nieuwe Mitsubishi-modellen naar het publiek toe in plaats van andersom.

Inwoners van Europa kunnen een gloednieuwe Mitsubishi Lancer Sportback of een vernieuwde Colt winnen door op een interactieve kaart een locatie te selecteren waarop ze een Mitsubishi-markering plaatsen. Dit is dan de plek waar Mitsubishi Motors een van de auto's komt bezorgen. Deelnemers kunnen zelf bepalen of ze online op www.onyourmark.eu een markering willen maken of dat ze een echte markering willen aanbrengen op de locatie die ze hebben geselecteerd op de interactieve kaart. Deze echte markeringen zijn te bekijken op www.onyourmark.eu. En vanaf 29-11-2008 zijn de spectaculaire bezorgacties te volgen op www.onyourmark.eu.

De On Your Mark-campagne draait tevens om een ander bekend Japans fenomeen, de extravagante gameshow. Presentator Koichi 'Krazy' Koga heet bezoekers welkom als sterren van een show waarin ze vol gas kunnen geven in twee knotsgekke games: Lancer Loop en Colt Curling. De games kunnen worden gespeeld op www.onyourmark.eu/gameshow.

###
Over Mitsubishi
Mitsubishi Motors Europe (MME) is in 2002 opgericht, speciaal voor het coördineren van de verkoop van Mitsubishi-auto's in Europa. Zo vonden in 2006 dankzij MME ruim 275.000 Mitsubishi's hun weg naar het Europese asfalt. Van de stadse Colt tot de wegracer Lancer Evolution.

Voor meer informatie over de pan-Europese "On Your Mark-campagne" en high res beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Cohn & Wolfe, Natasja Wielandt op +31 (0)20 676 8666 of nwielandt@cohnwolfe.nl. Voor corporate informatie over Mitsubishi kunt u contact opnemen met Pavine Bijvoet op +31 (0)20 405 6845/ +31 (0)6 1590 2747 of bijvoet@mmsn.nl