Ingezonden persbericht


Zoetermeer, 21 oktober 2008

Peter Sierat nieuwe algemeen directeur TLN

Per 1 januari 2009 treedt de heer Peter Sierat (1957) aan als de nieuwe algemeen directeur van Transport en Logistiek Nederland (TLN). Peter Sierat heeft een ruime staat van dienst op het gebied van transport en logistiek. Hij volgt Ron van 't Schip op die de functie bijna vijf jaar vervulde.

Peter Sierat heeft thans een leidinggevende positie bij De Rijke Europe BV. Als Europees Business-unit directeur Bulk liquids is Peter Sierat eindverantwoordelijk voor een organisatie met een miljoenenomzet en ca 600 fte. Hij geeft leiding aan een internationaal management team en hij is verantwoordelijk voor de Europese integratie van alle De Rijke bedrijven in de Bulk Liquid activiteiten. Peter Sierat is in TLN-kringen geen onbekende. Al jarenlang is hij actief in diverse besturen van TLN; op dit moment als lid van het Dagelijks Bestuur/Algemeen Bestuur en Penningmeester van TLN.

De nieuwe topman ziet het als zijn belangrijkste taak om zich op inspirerende wijze in te zetten voor een toonaangevende en herkenbare brancheorganisatie in de sector transport en logistiek.

Bijlage: (rechtenvrije) foto Peter Sierat, bronvermelding: TLN


---

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Communicatie, Esther Vorenkamp, T 079 3636115 of 06 51806340