Ingezonden persbericht


Ottonico maakt film voor KPN Zakelijke Markt
New media bureau ontwikkelt internationale visiefilm over toekomst van werken

Altijd en overal alle (bedrijfs)gegevens online beschikbaar: Unified Business Communications is de toekomst van werken en KPN levert in Nederland de hardware en software hiervoor. Om deze boodschap aan potentiële klanten over te brengen heeft KPN aan Ottonico opdracht gegeven een film te ontwikkelen. Afgelopen maand werd de film door KPN-bestuurder Eelco Blok getoond op de VoiceCon beurs in Amsterdam.

Voor de film ging Ottonico een samenwerking aan met regisseur Edwin Nikkels en productiemaatschappij Get Across. In de film, die zo'n 2,5 minuten duurt, wordt het verhaal verteld van Sam, een jonge professional die in een surrealistische, geanimeerde wereld werkt, woont en leeft. Hierin is te zien hoe Sam o.a. samenwerkt met collega's en zijn werkzame leven combineert met zijn privé leven. De studio van Ottonico was volledig verantwoordelijk voor de post-productie en animaties. Denise van Leeuwen tekende de illustraties.

http://www.ottonico.com/project/details/31

KPN en Ottonico
Ottonico is een cross mediaal bureau met een sterke focus op nieuwe media en film. Ottonico is een zelfstandig bureau met 20 communicatieprofessionals in dienst en een brede klantportfolio van FMCG's, consumentenmedia en zakelijke dienstverleners. Zowel voor KPN (zakelijke markt en consumenten markt) als voor Telfort en Hi maakt Ottonico films en online communicatie.


- Einde persbericht -

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht