Persbericht

iPhone® krijgt internationale stroomstoot
~ Kensington introduceert International Travel Charger voor iPod® en iPhone® ~

Houten, 21 oktober 2008 - Kensington, aanbieder van mobiele computeraccessoires, introduceert een nieuw apparaat om iPod- en iPhone-gebruikers te helpen hun apparaten van stroom te voorzien waar ze ook zijn.

De International Travel Charger voor iPod® en iPhone® (SKU 33435EU) is een portable oplader voor wereldwijd gebruik. Hierdoor kunnen iPods en iPhones, waar de gebruiker ook is, opgeladen worden via een stopcontact. Het heeft muurpluggen voor gebruik in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Europa en Australië waardoor het gebruikt kan worden in meer dan 150 landen.

De Charger is zowel compatibel met iedere iPod met een dock-connector als met alle iPhones. Het heeft een afneembare sync kabel waardoor het ook gebruikt kan worden om apparaten op te laden vanaf een laptop.

Het product is voorzien van Apple's 'Works with iPhone'-kwalificatie. Dit completeert de huidige 'smart made simple'-lijn van Kensington's Play It-producten voor iPod- en iPhone-gebruikers. Hieronder vallen ook auxiliary car kits en FM-transmitters.

"Er is niets frustrerender dan tijdens een reis zonder stroom komen te zitten, of het nu een reis voor plezier of zaken is", zegt Robert de Vries, Sales & Marketing Manager bij Kensington Benelux. "Nu mensen net zo afhankelijk worden van hun iPhone als van hun laptop, is het van vitaal belang dat het apparaat overal volledig opgeladen en klaar voor gebruik is. De International Travel Charger is een handig apparaat om vandaag de dag als reiziger bereikbaar te blijven."

Adviesprijs: ¤29,99

(241 woorden)