van plattelandsconferenties Bruisende driedaagse van plattelandsconferenties 22 okt 2008 - 24 okt 2008

Onderdeel: LEI

Locatie: Bunschoten, Lunteren

Organisatie: De organisatie van de Europese Eemland Conferentie zijn LEI en Eemlandhoeve. Voor de najaarsconferentie zijn dat Netwerk Platteland, SVGV, Provincie Utrecht en Provincie Gelderland.

Van 22 tot 24 oktober organiseren het Netwerk Platteland en de Europese Eemland Conferentie onder de naam 'Plattelandsconferenties 2008' een driedaagse van workshops, lezingen en evenementen in de Gelderse Vallei. Alle burgers, ondernemers, onderzoekers en bestuurders die zich betrokken voelen bij het platteland zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.
Â
De driedaagse vindt plaats in Lunteren en Bunschoten. De Europese Eemland Conferentie in Bunschoten richt zich vooral op de Europese en nationale context en het stimuleren van een nieuwe beweging Veelzijdig Platteland. Bij de najaarsconferentie van het Netwerk Platteland in Lunteren staat vooral inspiratie vanuit de praktijk van het Nederlandse platteland centraal.Â
Â
Uitgebreide informatie over beide conferenties vindt u op:Â www.plattelandsconferenties.nl. In de aanloop naar de conferenties kunt u op deze website al deelnemen aan discussies via een forum. Tevens vind u hier meer informatie over vooraankondiging, de uitnodiging en het programma.

Plattelandsconferenties 2008
Europese Eemland Conferentie: 22- 24 oktober 2008 te Bunschoten. eec@plattelandsconferenties.nl
Najaarsconferentie Netwerk Platteland: 23 en 24 oktober 2008 te Lunteren.Â
nc@plattelandsconferenties.nl

Medio augustus worden de officiële uitnodigingen verstuurd. Vanaf dat moment kunt u zich - via de website - inschrijven.