Senternovem


12-09-2008 | Europese concurrentiepositie en welvaart door ICT innovaties

Op 22 oktober organiseren ITEA 2 en Artemisia gezamenlijk een topconferentie. Deze conferentie is onderdeel van het ITEA2 symposium (21 en 22 oktober) en het Artmis Annual Event (22 en 23 oktober) dat plaatsvindt in Congrescentrum de Doelen in Rotterdam. ITEA2 en Artemis zijn programma's die het mogelijk maken om strategische internationale projecten te genereren op het gebied van software intensieve systemen en services (ITEA2) en embedded systems (Artemis).

Het programma is afgestemd op het thema van dit jaar 'Europese concurrentiepositie en welvaart door ICT innovaties'. Tijdens het congres zullen industrie en overheden hun standpunten toelichten en wordt verder ingegaan op de rol van ITEA 2 en Artemisia in dit thema. Daarnaast worden parallele sessies gehouden met voorbeelden van practische ICT benaderingen die een echte uitdaging vormen voor samenleving en economie.

Centraal tijdens het event staat een tentoonstelling worden de resultaten, uitkomsten en demonstraties van 50 projecten getoond. Contact

De eerste dag van het ITEA 2 Symposium is alleen op uitnodiging te bezoeken. De conferentie en delen van de het Artemis Annual Event staan open voor registratie.

Externe links (worden geopend in een nieuw venster)

Meer informatie en mogelijkheid om te registreren Meer informatie over ITEA 2
Meer informatie over Artemisia