KNSB

KNSB Schaats Open Dag 2008, THE ULTIMATE ICE EXPERIENCE publicatie: 26-9-2008

KNSB Schaats Open Dag | Meld je nu aan

Hoogland (KNSB) - De KNSB organiseert op 22 oktober de Schaats Open Dag voor alle schaatsfans. Dit jaar niet alleen in Thialf Heerenveen, maar ook op IJsbaan Twente in Enschede, De Uithof in Den Haag en de Vechtsebanen in Utrecht! Het doel is om er echt een landelijke Schaats Open Dag van te maken! Het thema `ontmoet je schaatsheld' blijft staande, en daarom komen alle schaatshelden vanuit Heerenveen naar de verschillende banen toe! Per helikopter.

De programma's starten op alle vier de locaties om 13:30 uur. Er worden diverse clinics georganiseerd en er zijn allerlei schaatsgerelateerde activiteiten te doen, met name voor jeugd. Om half 2 vliegen er 3 helikopters uit vanuit Thialf Heerenveen naar de drie andere locaties, waar enkele schaatstoppers plaats in hebben genomen. Zij laten op de locaties zelf wat fijne kneepjes van het schaatsen zien, delen handtekeningen uit en een enkele geluksvogel kan nog met ze op de foto ook. Wie naar welke locatie afreist, is nog even een verrasssing.

De KNSB Schaats Open Dag is een gratis toegankelijke dag boordevol sportieve activiteiten, gerelateerd aan de opening van het Schaatsseizoen dat een week later `echt' van start gaat tijdens het AEGON NK afstanden. Het programma eindigt om 17.00 uur. Deelname is voor iedereen en gratis, men dient zich echter wel in te schrijven , daar is tevens het volledige programma op te lezen.

Klik hier voor programma en inschrijving >>>