D66

Bijeenkomst over Amerikaanse verkiezingen met Frans Verhagen

woensdag 22 oktober 2008

Wie wint de Amerikaanse presidentsverkiezingen en waarom? Frans Verhagen vertelt het bij D66 Leiden!

Aan de vooravond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen organiseert D66 Leiden op woensdag 22 oktober een bijeenkomst met Amerika-deskundige Frans Verhagen. Na deze avond weet u de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van aanstaande 4 november!

Amerikakenner en D66'er Frans Verhagen spreekt aan de hand van voorbeelden en filmpjes over de presidentskandidaten, de issues en hoe je campagnes wint. Welke onderwerpen domineren de verkiezingen en wie wordt het Obama of McCain?

Frans Verhagen was jarenlang Amerika correspondent en publiceerde verschillende boeken over Amerikaanse verkiezingen zoals onlangs "Barack Obama in een notendop". Verhagen is naast veelgevraagd spreker ook hoofdredacteur van www.amerika.nl en commentator bij Het Gesprek.

Het belooft een boeiende avond te worden voor iedereen die maar niet genoeg kan krijgen van de Amerikaanse verkiezingen. Debatvoorzitter Lise-Lotte Kerkhof daagt Verhagen uit om de campagnestrijd tussen Barack Obama en McCain te vertalen naar onze situatie. Welke technieken werken hier wel en welke niet.

Datum: woensdag 22 oktober 2008

Inloop vanaf 20.00, aanvang 20.30 uur

Locatie: De Grote Beer, Singelzaal

Rembrandtstraat 27, 2311 VV Leiden

* Naar volgend agendaitem (Najaarscongres (c88) - 8 november 2008)