Gemeente Assen


Activiteiten The Industry

Assen, 13 oktober

In het jongerencentrum "the Industry" is vanaf september een Jongeren Informatie Punt (JIP) ingericht. Jongeren konden al in de bibliotheek terecht voor informatie over allerlei zaken, maar nu ook in The Industry. Dus: alle informatie over: drugs, school en werk, seksualiteit, justitie en gezondheid in bibliotheek en jongerencentrum The Industry. Je kunt in het jip punt van The Industry terecht op woensdag- en donderdagmiddag van 15:00 tot 17:30 uur en donderdagavond van 19:30 tot 22:30 uur. Meer data, tijden en info check www.theindustry.nl.

Meidenmiddag: Pimp something, Girlz only!
Op woensdag 22 oktober organiseert jongerencentrum The Industry van 14.00 - 17.00 uur een meidenmiddag. Deze keer staat de middag in het teken van het oppimpen/opknappen van kleren. Heb je kleren, tassen, petten enz. die je eigenlijk wel weg wilt doen? Geef ze een tweede kans, kom er mee langs en pimp it up! The Industry zorgt voor stofjes, kraaltjes en ander materiaal om er weer iets leuks van te maken. De meidenmiddag is bedoeld voor meiden van 12 t/m 17 jaar en kost 2,-. Opgave is niet nodig.

Local meets National
The Industry zal op 23 Oktober met twee succesvolle lokale acts en één opkomende nationale act laten zien dat muziek geen grenzen kent. Onder het motto Local meets National delen deze bands het podium.

Opener Les Fruits Interdits haalt net zo makkelijk inspiratie uit de eerste Stones-platen als uit het recente werk van de Black Lips. Een authentiek geluid, maar zonder verjaard te klinken. De 5 noordelingen uit de band kregen nationaal vele lovende reactie op hetgeen dat reeds op cd is uitgebracht. Uit het korte bestaansrecht van de band blijkt dat een succes voor handen ligt.

De tweede band The Real Audio Players kent het nationale succes goed. Oud SKIK-drummer Marlen Davers richt de band begin 2008 op tezamen met drummer Bernard Gepken en bassist Maarten Righarts. Begin 2007 komt Marlen achter zijn drums vandaan, gaat achter de piano zitten en begint liedjes te schrijven. The real audio players brengen een hervonden frisheid met een eigen smoel.

Uit Haarlem komt de band The Hype spelen als afsluiter. The Hype is een jonge sixties rock 'n' roll band uit Haarlem. Na de winst van o.a. de Rob Acda Award 2006/2007 en de festivalprijs Velsen 2006 is de band een echte Hype geworden in Noord-Holland!! Ook speelden ze in maart van dit jaar als support act voor de Wombats. Donderdag 23 Oktober zullen ze dan eindelijk te zien zijn in Assen.

Aanvang 20.00 uur
Zaal open 19.30 uur
Entrée gratis

Jongerencentrum The Industry is te vinden aan de industrieweg 15 a in Assen.