Les Miserables speelt extra kerstserie in Luxor Theater Rotterdam

22/10/2008 09:29

Joop van den Ende Theaterproducties

Na ruim 300.000 bezoekers speelt de cast van Les Misérables nog steeds avond aan avond voor volle zalen in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Eind november zou het doek definitief vallen in Rotterdam, maar wegens de aanhoudende vraag wordt er nog een extra kerstserie aan toegevoegd. De laatste voorstelling van Les Misèrables, met onder anderen René van Kooten, Wim van den Driessche, Carlo Boszhard en Jamai Loman in de hoofdrol, zal te zien zijn op 4 januari 2009 in Rotterdam.

Dit jaar won Les Misérables in totaal 4 Musical Awards. René van Kooten ontving een Award voor 'Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical' en Jamai Loman kreeg een Award voor 'Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical'. De ander twee Awards gingen naar David Hersey en Richard Pacholski voor Beste Lichtontwerp en naar Freek Bartels voor Aanstormend Talent.

Les Misérables is te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Kaarten zijn te verkrijgen via TopTicketLine 0900-300 5000 (45 cpm), via het Luxor Theater Rotterdam en www.musicals.nl.





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,