Gemeente Krimpen aan den IJssel


Wie verdient het Krimpens Kompliment! 2008? Aanmelden voor 19 november!
De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft veel waardering voor al het werk dat door Krimpense vrijwilligers wordt verzet. Daarom wordt elk jaar het Krimpens Kompliment! uitgereikt. Vorig jaar werd tijdens een feestelijke bijeenkomst het Krimpens Kompliment! 2007 uitgereikt aan Adrie van Overvoorde van de EHBO vereniging. Hij ontving een geldprijs van 250 euro en een symbolisch beeldje.
De aandacht bij de uitreiking is niet alleen gericht op de winnaar van deze vrijwilligersprijs, maar voor alle genomineerden. Het is een goed moment om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten en elkaar op een gezellige en informele wijze te ontmoeten!

Draag een vrijwilliger voor!
Een jury, bestaande uit raadsleden vanuit de verschillende fracties, zal bepalen wie het Krimpens Kompliment! 2008 in ontvangst mag nemen. Kent u iemand die zich verdienstelijk maakt in het vrijwilligerswerk? Meldt hem of haar dan aan. Geef bij uw aanmelding aan waarom juist deze vrijwilliger(sgroep) de vrijwilligersprijs verdient. De inzendingen voor het Krimpens Kompliment! 2008 kunt u voor 19 november 2008 sturen naar: Gemeente Krimpen aan den IJssel, Sector Samenleving, Antwoordnummer 157,
2929 VB, Krimpen aan den IJssel of via email:
wimfassaert@krimpenaandenijssel.nl

Krimpen aan den IJssel