Gemeente Enkhuizen

Kandidaten gezocht voor Ondernemersprijzen

Vanaf heden is het weer mogelijk geschikte kandidaten aan te melden bij de Stichting Ondernemersgala Westfriesland. In principe kunnen alle Westfriese bedrijven en instellingen voor de prijzen gekandideerd worden, wel gelden er beperkingen voor de volgende bedrijven/ instellingen:

bedrijven/ instellingen die afhankelijk zijn van (sterk) wisselend overheidsbeleid komen niet in aanmerking
subsidieafhankelijke bedrijven komen in aanmerking als het winstoogmerk duidelijk voorop staat
bedrijven die deel uitmaken van een nationaal of internationaal concern kunnen kandidaat worden gesteld mits er aantoonbaar eigen zeggenschap is en er eigen beleid wordt gevoerd.

Tijdens de achttiende editie van het Westfries Ondernemersgala worden er prijzen uitgereikt in de volgende twee categorieën:
1. jonge veelbelovend bedrijven/ instellingen die korter dan tien jaar bestaan kunnen worden aangemeld voor de Runner Up prijs
2. bedrijven/ instellingen die langer dan tien jaar bestaan en hun sporen al ruimschoots hebben verdiend kunnen worden aangemeld voor de Ondernemersprijs Westfriesland Méér.

Werkwijze
Een deskundige onafhankelijke jury beoordeelt alle afzonderlijke kandidaten. Dit gebeurt aan de hand van een aantal vaste criteria als mate van innovatie; sociaal beleid en de financiële situatie. Ook wordt er gekeken naar de rol van het bedrijf in de regio Westfriesland, wat is de uitstraling van het bedrijf binnen en buiten de regio en hoe toont het bedrijf betrokkenheid bij Westfriesland? Indien nodig, vraagt de jury om aanvullende informatie. Nadat de jury een aantal malen bijeen is geweest volgt de beslissing. De winnaars worden aan het publiek bekend gemaakt tijdens het Westfries Ondernemersgala op donderdagavond 12 februari 2009 in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Aanmelden
Wilt u een kandidaat indienen? Aanmelden is mogelijk via het formulier dat u kunt vinden op de website www.westfriesondernemersgala.nl. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 1 november 2008. Meer informatie over het Westfries Ondernemersgala kunt u verkrijgen via Judith Albers van Au Boulot Coördinatie, tel.: (0228) 32 25 24. Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl