Politie Gelderland-Zuid

Drie verdachten aangehouden

Nijmegen, Beuningen, 22-10-2008 o Op dinsdagmiddag omstreeks 16.30 uur zijn drie mannen op de Burg. Geradtslaan in Beuningen aangehouden op verdenking van diefstal, heling en doorrijden na aanrijding.

Omstreeks 15.45 uur kwam een 47-jarige man uit Heteren naar het politiebureau in Dukenburg. Hij had bij een autobedrijf een auto zien staan, waarin hij geïnteresseerd was. Hij wilde weten of er niets mis was met de auto. Al snel kwam vast te staan dat een aantal zaken niet in orde waren. De auto zou aan iemand anders toe behoren. Daarnaast zou de auto ook betrokken zijn geweest bij een aanrijding.

Agenten gingen naar het bedrijf toe maar troffen de auto niet meer aan. Alle eenheden in het gebied werd verzocht uit te kijken naar de bewuste auto. De auto werd met twee inzittenden op de Burg. Geradtslaan aangetroffen. De bestuurder die te voet was gevlucht kon even later worden aangehouden. Een 19- en 20-jarige man uit Arnhem en een 22-jarige Amsterdammer werden aangehouden en ingesloten. Zij werden in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in. (14)

Laatst gewijzigd 22-10-2008 10:13 | © Regio Gelderland-Zuid |