CASE Builders introduceert innovatief online e-portfolio

22/10/2008 12:00

Case Builders

Het Maastrichtse CASE Builders introduceert op het "Europese e-Portfolio en Digital Identity Congres" (www.epforum.eu) in het MECC te Maastricht haar on-line e-portfolio, "CASe-portfolio" genaamd en de "idCASE", een digital identity applicatie voor bedrijven en organisaties.

Beide producten zijn doorontwikkelingen op de innovatieve "TestCASE", een on-line applicatie voor het testen én matchen van persoonlijkheidskenmerken en competenties in de HR- en onderwijsomgeving waarvoor CASE Builders in 2007 de NBL/ICT Award kreeg uitgereikt.

CASe-portfolio

CASe-portfolio is een on-line oplossing voor overheden, bedrijven en onderwijsinstellingen die niet alleen alle persoonlijke gegevens, opleidingsgegevens, werkervaring en daaraan gerelateerde informatie van iemand in kaart brengt, het biedt ook assessments en feedbackmogelijkheden voor persoonlijkheidskenmerken, competenties en specifieke vaardigheden.

Met CASe-portfolio kan men direct de assessmentresultaten on-line matchen met de ideale persoonlijkheidsprofielen en competentieprofielen van een functie of opleiding. Deze match resulteert in een gapanalyse en persoonlijk opleidingsplan (POP).

Website voor de eigenaar

Elk individueel e-portfolio dat met behulp van CASe-portfolio wordt samengesteld, is als website beschikbaar voor de eigenaar. Het e-portfolio kan zo op elk moment on-line gewijzigd of aangepast worden. Uiteraard is elk e-portfolio ook beschikbaar als een duidelijk en fraai vormgegeven rapport.

Tijd- en kostenbesparend

Het CASe-portfolio kent vele voordelen. Het is tijd- en kostenbesparend, overal on-line samen te stellen en inzetbaar bij onder andere werving en selectie, competentiemanagement, het in kaart brengen van de individuele opleidingsbehoefte en opleidingskeuze. Het is eenduidig, eerlijk en onbevooroordeeld en geeft de eigenaar een helder en duidelijk inzicht in zijn of haar loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden.

De idCASE

De idCASE is een on-line oplossing waarbij door on-line assessments specifieke competenties van mensen in een organisatie zichtbaar worden gemaakt. Door de aanwezige competenties van een individu of een team met behulp van de idCASE te vergelijken met de gewenste competenties, kunnen verschillen worden opgespoord en kan men door opleiding of verandering van teamsamenstelling (mobiliteit) de organisatie verbeteren en doelgerichte opleidings- of coachingsprogramma's inzetten.

De idCASE is met name inzetbaar bij veranderingsprocessen, samenwerkingsprocessen, klantgerichtheidoptimalisatie en fusieprocessen bij overheid, organisaties en bedrijfsleven.





http://www.case-builders.com