BedrijfsautoRAI

15-jarige Ritmeester neemt nieuwe Scania in gebruik

(10/22/2008)
Onlangs werd door Scania Hoogvliet een nieuwe Scania afgeleverd aan Ritmeester Interfreight te Rotterdam. Het betreft een drie-assige bakwagen met een P-dagcabine en een 340 pk sterke motor. Aangezien het jonge transportbedrijf binnenkort haar vijftienjarig jubileum viert, is het voertuig extra compleet uitgevoerd met diverse bijzonderheden, zoals extra verlichting, luchthoorns en het Scania griffioen aan weerskanten van de cabine.
Komend jaar is Ritmeester, gespecialiseerd in het vervoer van industriële en offshore producten, vijftien jaar actief als nationaal en internationaal sneltransportbedrijf. Gezien de specialisatie opereert Ritmeester voornamelijk ten behoeve van de zeescheepvaart door geheel Europa. Bij deze leveringen zijn gevaarlijke stoffen en goederen die via temperatuur geregeld transport worden aangeleverd géén uitzondering.

Ritmeester verleent de diensten met een jong wagenpark van 9 Scaniaâs en diverse lichtere bedrijfsautoâs. Tevens zijn er dagelijks een aantal vaste charters voor Ritmeester Interfreight actief.

Over de relatie met Scania zegt directeur eigenaar Robert-Jan Keijzers: âDe relatie met Scania als geheel ervaar ik als zeer open en betrokken. De zeer klantvriendelijke opstelling van onze dealer geeft ons een vertrouwd gevoel. Zo kunnen wij met Scania als partner onze groeiaspiraties verwezenlijken.â

Fotobijschrift: De fraai uitgevoerde Scania P340 van Ritmeester bevindt zich in het Rijnmond-gebied in zijn vertrouwde omgeving

The European Road Transport Show 2007