Politie Zeeland


Z-2059-2008 Auto uit de bocht, Biervliet
Op de Braakmanweg is dinsdagavond rond 22.00 uur een 38-jarige man uit de gemeente Terneuzen met zijn auto van de weg geraakt.
Hij verloor de macht over het stuur en reed in een bocht rechtdoor een sloot in waar zijn auto tegen de wal tot stilstand kwam. De 38-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte beschadigd.

Z-2060-2008 Fietser geschampt door auto, Axel
Een 37-jarige fietser uit de gemeente Hulst is woensdagmorgen ten val gekomen nadat hij was geraakt door een auto.
Een 25-jarige automobilist uit Axel reed over de Westsingel en verleende op het kruispunt met de Rooseveltlaan geen voorrang aan de fietser. Bij het oprijden van de kruising zag hij de fietser over het hoofd en schampte met de linkervoorkant de fiets waarna de 37-jarige man ten val kwam. Hij liep bij zijn val alleen enkele schaafwonden op.

O-2061-2008 Automobilist rijdt 63 jaar zonder rijbewijs, Goes
De politie heeft dinsdagmorgen een 81-jarige Goesenaar betrapt op het autorijden zonder rijbewijs.
Tijdens een verkeerscontrole op de Westhavendijk werd vanmorgen rond 11.00 uur de 81-jarige automobilist aan de kant gezet. Toen één van de agenten om zijn rijbewijs vroeg, kon hij die niet tonen. Uit navraag bleek dat er voor de man nooit een rijbewijs was afgegeven. De man verklaarde dat hij al vanaf zijn 18e jaar auto reed wat betekent dat hij nu al 63-jaar zonder rijbewijs rijdt. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt waarna hij door agenten naar huis werd gebracht.