Nederlandse Tafeltennisbond

leden!
Gezocht: Leden met toekomst voor onze (toekomstige) leden!

De NTTB heeft hard gewerkt aan het moderniseren van haar trainersopleidingen. Nog dit jaar wordt gestart met drie pilots niveau 3, het oude trainer A (verenigingstrainer): start 29 november, centraal, vervolgens in Oudenbosch, Nederweert en een locatie rand Veluwe. Het behoeft geen uitleg dat de tafeltennissport deze trainers hard nodig heeft! Zij dragen bij aan de toekomst van onze mooie sport door jong en oud te leren tafeltennissen, en ook hoe het verenigingsleven eruit ziet.

Bij een nieuwe stijl opleidingen hoort ook een nieuwe stijl docent. Wij zoeken enthousiaste mensen die opleider willen worden. Er zijn diverse opleiders, deskundigen en ook beoordelaars nodig. Wij zoeken u! U bent iemand met kennis en de bereidheid bij te leren. Die mogelijkheid bieden we u.

Op woensdag 12 november 2008 om 20:00 uur organiseren we een bijeenkomst om uitleg te geven over welke opleiders, begeleider en beoordelaars nodig zijn voor de pilot niveau 3.

Wij nodigen u uit deze avond aanwezig te zijn. Kom kennismaken en word enthousiast.

Locatie:
ROC Rivor, Tiel, lokaal B40
Bachstraat 1 4003 KZ Tiel.

In bijlage vindt u uitleg over de opleiders en beoordelaars die we nodig hebben zodat we een goede start maken met het afleveren van veel nieuwe trainers. Hopelijk herkent u zichzelf in een van de profielen. Mogelijk heeft u vooraf vragen: stel ze gerust aan mij. Deze uitnodiging is aan u persoonlijk gericht, maar het is uiteraard altijd goed om deze zoveel mogelijk te verspreiden en onder de aandacht te brengen van mensen die u geschikt acht.

De NTTB hoopt dat u de uitnodiging aanneemt en op 12 november kennis komt maken met de opleiding niveau 3 en met uzelf als toekomstig docent, begeleider of beoordelaar. Het zal u dan ook duidelijker worden wat er verwacht wordt en wat er geboden wordt.

Graag vooraanmelden voor 10 november op: dinter@nttb.nl o.v.v. Aanmelding docentendag.

NTTB/MD/IK/HH