Ingezonden persbericht


November is 50-plus maand in sportiom 's-hertogenbosch

Gratis proeflessen, veel cadeaus en gratis zwemmen voor opa's en oma's

's-Hertogenbosch, woensdag 22 oktober 2008 - In november worden alle bezoekers van Sportiom die ouder zijn dan vijftig jaar in het zonnetje gezet. De hele maand lang worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor 'fitte' 50-plussers. Er zijn gratis proeflessen en in de weekenden kunnen opa's en oma's gratis komen zwemmen op uitnodiging van hun kleinkind. Ook geeft Sportiom regelmatig cadeaus weg, zoals een maand lang gratis sporten.

November in Sportiom staat in het teken van de 50-plusser. Het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant organiseert deze maand allerlei activiteiten om 50-plussers extra in de watten te leggen. De hele maand lang kunnen er gratis zwem- en fitnessproeflessen worden gevolgd, er wordt regelmatig getrakteerd op koffie en iets lekkers en als 50-plussers een introducé meebrengen ligt er een cadeautje klaar. Wordt deze introducé lid, dan krijgen beiden een maand lang gratis sporten aangeboden.

Gratis zwemmen

Tijdens alle weekenden in november geeft Sportiom kleinkinderen de kans de rollen eens om te draaien en hun opa of oma te trakteren op een spetterend dagje zwemplezier. Per betalend kleinkind krijgt één grootouder op zaterdag en zondag gratis toegang tot AquaFun Sportiom. Inschrijven voor proeflessen kan voor zwemmen op nummer 073-6464680 en voor Fitness Club Sportiom op 073-6464670 of via receptie@sportiom.nl. Meer informatie is te vinden op www.sportiom.nl.


---



Ingezonden persbericht